Subota, 19/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
19/03Radnik Surdulica vs PartizanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
18/03/2022 14:59
Evropska sezona je završena za Partizan, sledi pokušaj osvajanja titule. Prednost su izgubili, pa gostovanje u Surdulici dolazi u lošem momentu. Poslednji meč ovog kola igra se u ponedeljak u 17 časova.
Radnik

Ekipa iz Surdulice igra odlično u drugom delu sezone. Pokazalo se da to što su uzeli četiri boda u dva meča sa Crvenom zvezdom uopšte nije slučajno. Imali su nešto slabiji jesenji deo sezone i izglealo je da će se grčevito boriti za opstanak, pa su jedno vreme proveli i na poslednjem mestu. Sada su već na devetom mestu i u preostala tri kola pokušaće da napreduju bar jednu poziciju i igraju u plej ofu. čime bi njihove ambicije u potpunosti bile ispunjene. Na ruku im ne ide što moraju da igraju s Partizanom u trenutku kada crno-beli nemaju izbora, ali su i u duelima sa Zvezdom pokazali da umeju sa favoritima. Nijednom nisu izgubili na šest prolećn ih okrašaja, imaju tri pobede i tri remija, a mnogo bolje igraju na strani. Na svom terenu su igrali dva puta, oba puta bilo je 0:0, protiv Napretka i Čukaričkog.

Partizan

Porazom u Roterdamu na čuvenom \'\'tiganju\'\', Partizan se oprostio od igranja u Evropi. Ovaj put bio je duži nego ikad, računajući kvalifikacije Partizan je odigrao 16 utakmica u Evropi, čime svi mogu biti zadovoljni. Ono što nije dobro, to je činjenica da su crno-beli izgubili prednost od pet bodova, koliko su imali ispred Crvene zvezde na kraju jesenjeg dela. Prvo su poraženi u \'\'večitom derbiju\'\', a u prošlom kolu su ostali bez dva boda u duelu sa Kruševljanima na svom stadionu. Sada je Zvezda u prednosti, utoliko da će imati prednost domaćeg terena u plej ofu kada se bude igrao poslednji međusobni meč. Partizanu ostaje da pobeđuje do tada i pokuša da slavi u direktnom duelu za titulu. Neće biti lako u Surdulici, igrači su umorni, ima dosta povreda, i Stanojević će morati nekako da ulije novu energiju svoim pulenima koji su izgledali baš loše u meču sa Napretkom.

Predlog

Zanimljivo je da Radnik nije postigao ni gol na svom terenu na četiri poslednja meča. Nije ni Partizan u nekoj golgeterskoj formi, osim Rikarda Gomeša, koji je pogodio i u Roterdamu i stigao do svog 28 gola u sezoni. Njegova alternativa mladi Milovanović ima koronu, pa će sve oči navijača crno-belih biti uprta u strelca sa Zelenortskih Ostrva. U Partizanu bi bili prezadovoljni minimalnim trijumfom, a Radniku mogu da zahvale zato nemaju zaostatak za Zvezdom. Naš predlog je igra na mali broj golova, za 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.