Nedelja, 20/03 - Fudbal, Italija, Serija A
20/03Inter vs Fiorentina1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/03/2022 09:03
U subotu nas očekuje nekoliko veoma zanimljivih mečeva iz Serije A, a smatramo da će najinteresantnije biti na \"Đuzepe Meaci\" gde će fudbaleri Intera dočekati Fiorentinu. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Inter

Evidentno je da se fudbaleri Intera nalaze u krizi i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da "neroazuri" ne odbrane titulu šampiona Italije, iako su pre početka šampionata bili glavni favoriti za to.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Simonea Inzagija nalaze na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Milan.
U prošlom kolu je Inter odigrao jedan ne baš dobar meč i nekako došao do boda na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Fiorentina

Fiorentina se polako ali sigurno navikava na život bez Dušana Vlahovića.
Pre svega, treba reći da je zaista teško nadomestiti golove srpskog reprezentativca, zbog čega "viola" i ima dosta problema sa realizacijom u poslednje vreme, ali i pored toga "ljubičasti" se trenutno nalaze na samo dva boda od plasmana u evropska takmičenja što je svakako sjajna stvar.
U prošlom kolu su izabranici Vinćenca Italijana koji radi sjajan posao na klupi Fiorentine slavili na svom terenu protiv Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Inter prosto mora da pobedi na ovom susretu ukoliko želi da se i dalje bori za titulu šampiona Italije a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.