Subota, 19/03 - Fudbal, Švajcarska, Super League
19/03Jang Bojs vs Cirih1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/03/2022 09:11
Švajcarsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jang Bojsa i Ciriha. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Jang Bojs

Jang Bojsi imaju dosta problema ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i što se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Cirih, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu su mladi momci samo remizirali na gostovanju kod Lozana, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Inače, kada su u pitanju partija na domaćem terenu do sada je trećeplasirani tim na tabeli odigrao trinaest mečeva kao domaćin i doživeo samo jedan poraz, uz osam trijumfa i četiri remija.

Cirih

Malo ko je pre početka šampionata očekivao da će se fudbaleri Ciriha u ovom trenutku nalaziti na prvom mestu na tabeli sa realnim šansama da na kraju i dođu do titule šampiona Švajcarske.
Naime, u ovom trenutku ova simpatična ekipa ima čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bazel, što bi morala da bude dovoljna razlika za osvajanje titule šampiona Švajcarske.
U prošlom kolu je Cirih odigrao možda i svoj najslabiji meč ove sezone, pošto je lider na tabeli doživeo težak poraz na svom terenu od Sent Galena, a taj susret je završen rezultatom 0:3, što je tek treći poraz lidera na tabeli u ovom šampionatu.

Naš predlog

Jang Bojsi igraju sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će iskoristiti loš momenat u kom se fudbaleri Ciriha nalaze nakon poraza od Sent Galena i slaviti na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.