Nedelja, 20/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/03Olimpik Marselj vs NicaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
19/03/2022 09:50
Nedelja nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč francuskog šampionata u kom će Marsej na svom terenu dočekati Nicu što će ujedno biti i susret između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Marsej

Fudbaleri Marseja pružaju poprilično dobre partije ove sezone i trenutno se ekipa sa Velodroma nalazi na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj za ekipu koju sa klupe vodi Horhe Sampaoli.
U prošlom kolu je tim sa Velodroma odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Bresta i slaviosa 1:4.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala četrnaest susreta kao domaćin i ostvarila pet trijumfa, pet remija i četiri poraza.

Nica

Fudbaleri Nice su najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1 i zaista niko nije očekivao da će se ekipa sa Azurne obale u ovom delu šampionata nalaziti na deobi drugog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Marsej kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Bez ikakve sumnje je najzalužniji čovek za tok Klemon Galtje, koji je prošle sezone sa Lilom došao do šampionske titule.
Inače, u prošlom kolu je Nica odigrala jedan solidan meč na gostovanju kod Monpeljea, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova.

Naš predlog

Tim koji pobedi bi vrlo lako na kraju mogao da dođe do direktnog plasmana u Ligu šampiona. Ulog je prevelik, ali smo mišljenja da treneri neće kalkulisati već će oba tima ići na trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.