Subota, 19/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
19/03Keln vs Borusija Dortmun1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/03/2022 10:06
Poslednji meč 27. kola nemačke Bundeslige se igra u Kelnu gde će istoimena ekipa ugostiti Borusiju iz Dortmunda. Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Keln

Generalno, fudbaleri Kelna igraju dosta dobro ove sezone i trenutno se nalaze na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Hofenhajm, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u evropska takmičenja, konkretno u Ligu Konferencija.
U prošlom kolu su popularni "jarčevi" odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod favorizovanog Leverkuzena i slavili sa 0:1, što je bio deseti trijumf Kelna u ovogodišnjem izdanju Bundeslige.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je sedmoplasirani tim na tabeli ostvario sedam trijumfa, tri remija i tri poraza.

Borusija Dortmund

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da se fudbaleri Borusije iz Dortmunda nalaze tamo gde im je i mesto, i to na drugom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern Minhen.
Ruku na srce, treba napomenuti da je ove sezone Bajern taman kada se "milioneri" malo primaknu, po običaju ulazio u sjajnu seriju rezultata i ponovo povećao bodovnu prednost, a veliko je pitanje da li će to slučaj biti i ovog puta.
Sredinom nedelje je Dortmund odigrao zaostali meč protiv Majnca i slavio protiv tima koji retko gubi na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Vrlo lako nam ovaj duel može doneti dosta golova, ali smo ipak mišljenja da je Dortmund veliki favorit na ovom gostovanju pa vam zbog toga toplo i preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.