Subota, 19/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/03Lester Siti vs Brentford1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/03/2022 11:45
Iza Lestera je turbulentna sezona od koje su navijači očekivali više, bar na domaćem planu. Šanse za popravak još ima, ali ne i za ispunjenje ciljeva. Utakmica sa Brentfordom igra se u nedelju u 15 časova.
Lester

Takmičenje u Ligi konferencija je ostalo kao jedina nada da se sezona na King Paueru oceni kao uspešna. Lester je dve prethodne sezone bio na korak od plasmana u Ligu šampiona, bez njega su ostajala bukvalno u poslednjem kolu, a sada su daleko i od plasmana u Evropu. \'\'Lisice\'\' su sada tek na 12. mestu, vremena nema toliko mnogo da bi sustigli tim koji je, recimo, na šestom i koji ima 15 bodova prednosti, pa je možda pametnije da Brendon Rodžers više pažnje obrati na Ligu konferencija, gde su već u četvrtfinalu, a žreb im je namenio dvomeč sa holandskim PSV-om, koji nijako nije lak rival. U prošlom kolu Lester je poražen od Arsenala na mirejtsu, pa su od \'\'tobdžija\'\' izgubili ova duela ove sezone. Pre toga su imali dva vezana uspeha u Premijer ligi, pobedili su Barnli na strani i Lids na King Paueru, a nisu primili ni gol.

Brentford

Debitant u Premijer ligi može biti zadovoljan kompletnim učinkom do sada, mada su u drugom delu sezone dosta popustili u odnosu na početak. Ipak, za \'\'pčelice\'\' je najvažnije da ostanu u ligi, pošto su mnogi smatrali da su jedni od glavnih kandidata da se ekspresno vrate u Čempionšip. Brentford je veza dve pobede u prethodne dve utakmice, i to nisu bile obične pobede. One ne vrede tri, nego šest bodova, s obzirom da su ostavrene u duelima sa direktnim konkurentima za opstanak u eltiti. Pobedili su Norič u gostima i Barnli na svom terenu, i tako umakli na pristojnu udaljenost u odnosu na timove iz zone ispadanja. Brentford je 15. na tabeli, ali ima sedam bodova više od prvog tima ispod crte, a to je u ovom trenutku Votford.

Predlog

Brentford još nije matematički obezbedio opstanak i sigurno da planira da na talasu dve pobede nekako doće i do treće. S tim se sigurno neće složiti u Lesteru koji ioanko ne može biti zadovoljan sadašnjim stanjem. Lester je bio uspešan na gostovanju kod Brentforda u prvom delu sezone, a i sada je bliži uspehu. Kvota za jedinicu je odlična i u kladionici CircusCasino iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.