Subota, 19/03 - Fudbal, Švajcarska, Super League
19/03Grasshopper vs BazelUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/03/2022 12:07
Do pre desetak godina dueli ova dva tima odlučivali su o šampionu Švajcarske. Sada su daleko od titule. Meč u Cirihu igra se u nedelju u 16 časova.
Grashopers

\'\'Skakavci\'\' su vezali nekoliko poraza i sebe doveli u opsnast da se bore da izbegnu baraž za opstanak. Trenutno imaju pet bodova vipše od Lucerna, pred ovo kolo, a to nije razlika koja je garancija mirnog finiša prvenstva. Grashopersi su izgubili četiri poslednje utakmice u prvenstvu, a pobedu nemaju od 12. februara. Problem je što u prethodnim mečevima, koje nisu dobili, rivali nisu bili trenutno najbolji timovi Cirih, Jang Bojsi i Bazel, pa im tek predstoje okršaji sa ovim ekipama. Prvi u nizu je Bazel, a to je verovatno i najbolja šansa da dođu do nekog boda. Na svom Lecigrundu \'\'skakavci\'\' igraju vrlo slabo u ovom prvenstvu, a na poslednjih osam utakmica kao domaćini nisu slavili, to je zabrinjavajući podatak za svaki tim, pa i za ovaj iz Ciriha.

Bazel

Fudbaleri Bazela stižu na duel sa starim rivalom posle ispadanja iz Lige konferencija. Njih je eliminisao francuski Marsej, a Bazel je imao dobru šansu da se probije u četvrtfinale. U Marseju su Švajcarci izgubili sa 2:1, brzo su gol minusa nadoknadili na svom Sent Jakobu, ali nisu izdržali do kraja, pa su čak i izgubili sa 2:1. Ostaje im da se posvete domaćem prvesntvu i pokušaju da osiguraju novi izlazak u Evropu. S obzirom da je Cirih ubedljivo prvi sa 12 bodova više od njih, boriće se za vicešampionsku titulu sa Jang Bojsima, a svi su se nadali da će sa \'\'mladim momcima\'\' voditi bitku za titulu. Sva je prilika da će ovo biti peta uzastopna sezona bez šampionskog pehara, i na leto će morati da se pravi novi reset.

Predlog

Bazel je bio mnogo konstantniji od Grashopersa u prethdnoj deceniji. Do pre pet godina bili su stalno šampioni, a \'\'skakavci\'\' su čak ispadali u drugu ligu. I sada je Bazel bolji, u dva ovogodišnja duela sa Grashopersima imaju pobedu i remi, a na tabeli su mnogo bolje plasirani. Ipak, iza njih je važan meč sa Olimpikom i veliko fizičko i emotivno pražnjenje u tom porazu što daje šansu domaćinu. Izostavićemo konačan ishod i predložiti vam igru na veći broj golova. Za 3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.