Ponedeljak, 21/03 - Fudbal, Rumunija, Liga I
21/03Mioveni vs Chindia Târgovişte1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
21/03/2022 04:26
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za susret između Miovenija i Čindije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Mioveni

Vrlo lako se može desiti da se fudbaleri Miovenija ekspresno vrate u drugu ligu, nakon što su se ove sezone vratili u najkvalitetniji rang rumunskog fudbala.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa samo petnaest osvojenih bodova, a prvi bezbedni tim na tabeli ima četiri boda više, i zanimljivo da je to Čindija koja Mioveniju i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Mioveni poražen na gostovanju kod Sepsija, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Čindija

Kako sada stvari stoje utisak je da ćemo Čindiju i naredne sezone gledati u društvu najboljih, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na tim koji se nalazi u opasnoj zoni.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na svom terenu protiv Krajove, a taj meč je završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Čindija odigrala petnaest mečeva na strani i ostvarila pet trijumfa, četiri remija i šest poraza.

Naš predlog

Mioveniju su bodovi preko potrebni i mišljenja smo da je idealna prilika za to ovaj meč sa Čindijom, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.