Ponedeljak, 21/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
21/03ADO Den Hag vs TelstarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/03/2022 04:35
U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč holandske druge lige. U pitanju je duel između Den Haga i Telstara koji je zakazan za
Den Hag

Den Hag se nalazi u ogromnim finansijskim problemima zbog čega je ovoj ekipi i oduzeto šest bodova, a da nije bilo tog oduzimanja ovaj tim bi se u ovom trenutku nalazio na sjajnom petom mestu na tabeli i praktično već imao osiguran plej-of.
Ovako, trenutno se Den Hag nalazi na sedmom mestu na tabeli i svakako mu predstoji velika borba za plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv drugoplasiranog Volendama, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je svakako bio dobar rezultat.

Telstar

Kada je Telstar u pitanju, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje ovaj tim je rekao zbogom borbi za plasman u plej-of, pošto osmoplasirana ekipa na tabeli trenutno ima čak šesnaest bodova viška.
Na poslednjih pet mečeva je ovaj tim ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija, ali i dva poraza, a zanimljivo da je ta pobeda ostvarena u prošlom kolu kada je Telstar slavio na svom terenu protiv Dordrehta, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Holandska druga liga nam po pravilu donosi dosta golova, a utisak je na sve to da će i Den Hag ali i Telstar ići na sva tri boda na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.