Sreda, 23/03 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
23/03Taljeres Kordoba vs Godoj Kruz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/03/2022 04:26
U utorak je poprilično loša ponuda za klađenje pa smo za vas analizirali jedan meč argentinskog Liga Kupa, i to duel između Taljeresa i Godoj Kruza. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Taljeres

Sigurno je da su fudbaleri Taljeresa najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa, pogotovu što je ovaj tim pružao izuzetno dobre partije prošle sezone.
Poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa do sada osvojila samo dva boda i trenutno se nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe A.
U prošlom kolu je inače Taljeres odigrao još jedan jako loš meč i pred svojim navijačima doživeo poraz od San Lorenca, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Godoj Kruz

Sa druge strane, fudbaleri Godoj Kruza se nalaze na sredini tabele grupe B, i ono što je veoma važno je da ova ekipa još uvek ima šanse da dođe do plasmana u doigravanje, iako će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, Godoj trenutno ima samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Kolon, a poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u četvrtfinale.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod Urakana, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da je konačno došlo vreme za prvi trijumf Taljeresa u Liga Kupu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.