Utorak, 22/03 - Fudbal, Engleska, Liga 1
22/03Plymouth Argyle vs Cheltenham Town1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/03/2022 05:16
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč engleske treće lige i to duel između Plimuta i Čeltnema. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Plimut

Fudbaleri Plimuta igraju fantastično u poslednje vreme, o čemu nam najbolje svedoči podatak da je ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila isto toliko trijumfa, a da na tim mečevima nije primila niti jedan gol.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli i ukoliko Plimut nastavi sa ovakvim partijama ni druga pozicija nije daleko a poznato je da ona na kraju šampionata donosi direktan plasman u Čempionšip.
U prošlom kolu je ovaj tim slavio na svom terenu protiv Akringtona, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Čeltnem

Što se tiče Čeltnema, ova ekipa većim delom šampionata pruža promenljive partije, pa onda svakako nije čudo što se u ovom trenutku nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje Čeltnem nećemo videti u plej-ofu, što je pre početka šampionata bio primarni cilj.
Ruku na srce u poslednje vreme ova simpatična ekipa pruža nešto bolje partije nego inače, pa je tako Čeltnem na dva poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli slavila na svom terenu protiv Vimbldona sa 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Plimut nastaviti sa fenomenalnim partijama pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.