Sreda, 23/03 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
23/03IMT Novi Beograd vs Inđija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/03/2022 13:13
Od nastavka sezone domaćin igra bez greške, dok su gosti u krizi. Meč vanrednog kola Prve lige Srbije igra se u sredu u 15 časova.
IMT

Beogradski klub se polako ali sigurno penje ka samom vrhu tabele. Vodeći dvojac bodovno je daleko, ali ako IMT nastavi da pobeđuju, u plej ofu će svašta moći da se dogodi. IMT nije izgubio od 18. oktobra, na ravno 12 prvenstvenih utakmica. Ako su u prvom delu sezone, u toj seriji nepobedivosti umeli da igraju često nerešeno, od nastavka prvenstva, pre oko mesec dana, znaju samo za pobede. Na četiri odigrana meča IMT je upisao toliko pobeda. Posle trijumfa nad Železničarom u Pančevu, na dve vezane utakmice na svom stadionu pobedili su Kabel i Rad, da bi u prethodnom kolu ceo plen doneli i iz Ivanjice, pobedivši Javor sa 2:1. Sada su već na 5. mestu, ali je vrlo blizu i trećeplasirani Đelezničar i Javor na 4. mestu, dve ekipe koje su u ovom intervalu dobili u gostima.

Inđija

Nadali su se u Inđiji da će lako proći kroz drugoligaško takmičenje i ekspresno se vratiti u fudbalsku elitu Srbije. Sve je jesenas i bilo tako, Inđija je bila na vrhu tabele, jedino je Mladost GAT bila ravnopravan konkurent, ali se mnogo toga promenilo u 2022. godini. Na pet utakmica odigranih u ovom drugom delus ezone Inđija je pobedila samo u prvoj protiv Mačve, da bi u naredne četiri upisle dva remija i dva poraza. U duel sa IMT-om ulaze posle dva uzastopna neuspeha, što im se već dogodilo krajem novembra, kada su pored dva prvenstvena poraza izgubili i u Kupu Srbije od Zvezde. Inšija je izgubila u Čejetini od Zlatibora, a onda su doživeli hladan tuš na svom terenu, pošto je bodove iz Inđije odneo Timok iz Zaječara. Oba poraza Inđija je doživela rezultatom 1:0. Prepustili su prvo mesto ekipi Mladosti, a sada im preostje borba da zadrže bar drugo mesto, koje takođe donosi plasman u Suuper ligu Srbije.

Predlog

U prvom delu sezone Inđija je sa ubedljivih 4:0 pobedila IMT na svom terenu. Da li je vreme za revanš saznaćemo u sredu u kasno popodne. Po rezultatima i pokazanom u prethodnih mesec dana, sve se promenilo. Inšija ne zna za pobedu već četiri kola, dok je IMT vezao četiri trijumfa u nastavku sezone. Verujemo da će Beograđani pobediti i peti put, pa vam predlažemo jedinicu za koju u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 2.75. Golova ne bi trebalo da bude mnogo.



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.