Sreda, 23/03 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
23/03Timok vs ŽarkovoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
22/03/2022 13:39
Zaječarci su krenuli u misiju opstanak, i odlično im ide u nastavku sezone. Utakmica između Timoka i Žarkova igra se u sredu u 15 časova.
Timok

Ekipa iz zaječara se pomalo neočekivano brzo vratila u savezni rang, i to posle igranja u Zoni. Prošle sezone su uspešno prošli baraž i evo ih u Prvoj ligi Srbije. Nije sve išlo lako, bilo je tu dosta poraza jesenas, ali se u toku zimske pauze dosta toga promenilo i Timok je odličan ovog proleća. Odigrali su pet utakmica u 2022. godini, tri puta su pobedili, a po jednom izgubili i igrali nerešeno. Posebno je zanimljivo da su dobili sva tri puta na strani, a na svom terenu uzeli su samo bod na dva meča. Pobeda u Novom Sadu protiv Kabela nije bila senzaija, ovaj tim je odavno otpisan, ali su trijumfi nad radom na Banjici i posebno u Inđiji u prethodnom kolu, stvarno odjeknuli. U Timoku strahuju od mečeva kada su domaćini, s obzirom da nisu pobedili na prethodnih deset utakmica u Zaječaru.

Žarkovo

Gosti se bore za mesto u plej ofu. Njihove ambicije na početku sezone nisu bile velike, a plasman među osam najboljih posle 30 kola bio bi zadovoljavajući rezultat. Ostala su još četiri kola u regularnom delu šampionata Prve lige Srbije, a Žarkovo je trenutno na odličnom šestom mestu. Prvi tim ispod crte, odnosno u donjem delu tabele, je Loznica koja ima pet bodova mnaje, ali i jedan zaostali meč, pa Žarkovo još nije obezbedilo nastup u plej ofu. Na pet utakmica u 2022. godini beogradski tim je pobedio dva puta, oba puta na strani, protiv bivših superligaša Mačve i Bačke, dok su izgibili u Sremsko Mitrovici i od Grafičara na svom terenu. U prošlom kolu odigrali su bez golova u Žarkovu sa Zlatiborom iz Čajetine.

Predlog

Zaječarci su na dnu tabele, ispod njih je jedino otšisani Kabel i učiniće sve da se spasu najgoreg kroz plej aut. U preostala četiri kola Timoku je važno da sakupi što više bodova da bi imao dobru početnu poziciju pred najvažnije borbe. Jesenas je Timok izgubio u Žarkovu 2:1, a obe ekipe odlikuje neefikasnost. Zato je najsigurnije odigrati na mali broj golova, a za 0-2 gola u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.