Četvrtak, 24/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
24/03Švedska vs Češka1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/03/2022 01:57
Od četvrtka nas očekuju plej-of mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano ove godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Švedske i Češke. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Švedska

Iako se Zlatan Ibrahimović vratio u selekciju Švedske, on nažalost neće moći da pomogne svojim drugarima u susretu protiv Češke zbog parnih žutih kartona.
Inače, Švedska je dugo bila lider svoje kvalifikacione grupe, ali je ova selekcija u poslednja dva susreta doživela dva poraza.
I ako možemo slobodno konstatovati da je poraz od Španije bio donekle i očekivan, onda se to sigurno ne može reći za poraz od Gruzije.
Skandinavci su bili fenomenalni na domaćem terenu u kvalifijama i na četiri odigrana susreta imaju isto toliko trijumfa.

Češka

Pre svega, treba napomenuti da će Češka na ovom susretu nastupiti bez svoj najboljeg fudbalera Patrika Šika, koji je povređen i nažalost neće moći da pomogne svojim drugarima u pohodu na Mundijal.
Pamtimo svi sjajne partije Češke na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu, kada je ova selekcija mimo svih očekivanja došla do plasmana u četvrtfinale, a na putu do toga su eliminisali selekciju Holandije, koja je po okončanju grupne faze slovila za jednog od glavnih favorita za osvajanje.
Češka je kvalifikacije završila na trećem mestu na tabeli iza Velsa i Belgije.

Naš predlog

Šveđani igraju sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će ova selekcija i slaviti na ovom duelu protiv značajno oslabljenih Čeha pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.