Četvrtak, 24/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
24/03Kina vs Saudijska Arabija1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/03/2022 02:17
Azijske kvalifikacije polako ali sigurno ulaze u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kine i Saudijske Arabije. Meč između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Kina

Nažalost, biće ovo još jedne poprilično neuspešne kvalifikacije za selekciju Kine koju ponovo nećem videti na Mundijalu.
Naime, trenutno se ova selekcija nalazi na petom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Australiju, a poznato je da je to treće mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u baraž za odlazak na Mundijal.
U prošlom kolu su Kinezi doživeli poraz čak i od Vijetnama koji je ubedljivo najslabija selekcija u grupi, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Saudijska Arabija

Saudijci igraju sjajno u ovim kvalifikacijama, i kako sada stvari stoje ova selekcija drži sve u svojim rukama kada je u pitanju odlazak na Mundijal.
Naime, Saudijska Arabija se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Japan, a upravo od ovog tima je lider na tabeli u azijskim kvalifikacijama izgubio u prošlom kolu, i zanimljivo je da je to bio tek prvi poraz za Saudijce u ovim kvalifikacijama, koji su pored toga doživeli još samo jedan remi i ostvarili čak šest trijumfa.

Naš predlog

Utisak je da gosti ne bi trebalo da imaju previše problema sa Kinom koja igra jako loše i u ovom kvalifikacijama zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.