Subota, 02/04 - Fudbal, Češka, FNL
02/04Opava vs Dukla PrahaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
24/03/2022 13:57
U 20. kolu češke druge lige Opava dočekuje Duklu iz Praga. Prvenstvo je nastavljeno tek pre 20 dana i još se ne zna ko je u kakvoj formi. Meč se igra u petak u 18 časova.
Opava

Domaćin je daleko od prvog mesta na koje je ekipa Brna. Zbrojovka iz Brna je gotovo izvesno u elitnoj ligi pošto ima 44 boda, čak devet više od drugoplasiranih Vlašima i Lisena. Samo prvoplasirani tim ide direktno u Super ligu, dok će dva preostala u doigravanje. Upravo je jedno od ta dva mesta kraljni cilj Opave koja je trenutno na 6. mestu sa 29 bodova. Tih šest poena manje, koliko imaju od ovih timova na drugom i trećem mestu, svakako su dostižna u preostalom delu prvenstva. Da bi bilo tako Opava mora da igra mnogo bolje nego što to čini u prethodnom periodu. Na tri utakmice u prolećnom delu šampionata imaju poraz, pobedu i remi. Može da ih hrabri činjenica da na prethodna dva meča nisu primili ni gol.

Dukla Prag

Tim iz češke restonice nalazi se samo jedno mesto ispod Opave sa tri boda manje, ali i jednom utakmicom manje odigranom. Dukla je odigrala samo dva meča ovog proleća i još nema pobedu, ali ni poraz. Remizirali su sa Črudimom na strani, te Taborskom na svom terenu. Tim iz Praga je mnogo bolje igrao na startu sezone, u prvih pest kola imali su pet pobeda i jedan remi, i svi su mislili da će se prošetati do elite. Od sedmog kola krenulo je po zlu, tada su napravili niz od četiri meča sa samo jednim osvojenim bodom i prepustili vrh tabele drugim timovima. I Dukla spada u timove kojima je odbrana bolji deo ekipe, a primili su 22 gola na dosadašnjih 18 utakmica.

Predlog

U prvom delu sezone Dukla je pobedila Opavu sa 3:1, a prethodne dve sezone se nisu sastajali, s obzirom da je Opava ispala iz prve lige prošlog proleća. Možda je domaćin bliži pobedi, ali nam jedinica nije toliko izgledna. Bliža nam je igra na golove, a smatramo da ih neće biti puno. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 2.00 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.