Petak, 25/03 - Fudbal, Francuska, National
25/03Le Mans vs Red StarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/03/2022 02:30
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč francuske treće lige, a u pitanju je duel između Le Mana i Red Stara. Susret između ove dve ekipe je na programu od 19 časova.
Le Man

Fudbaleri Le Mana se trenutno nalaze na šestoj poziciji na tabeli ali i pored toga ova ekipa je još uvek u igri za plasman na drugu poziciju koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu 2.
Naime, Le Man trenutno ima samo pet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Konkarno što je i te kako nadoknadiva razlika.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Čamblija, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju rezultat bio 2:2.

Red Star

Što se Red Stara tiče, ovaj tim u ovom trenutku zauzima deseto mesto na tabeli, međutim, mora se priznati da ova ekipa u poslednje vreme pruža fenomenalne partije.
Naime, na pet poslednjih susreta Red Star ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa pet trijumfa uz samo jedan remi, i ostaje veliki žal što ovaj tim nije ovako dobro igrao i u prvom delu sezone, pošto bi sada sasvim sigurno bio na pozicijama koje vode u Ligu 2.
Inače, u prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Avranša, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa pruža fenomenalne partije u poslednje vreme i mišljenja smo da ni jedan ni drugi trener neće previše kalkulisati već će ići na trijumf, a sve to nam potencijalno može doneti dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.