Nedelja, 27/03 - Fudbal, Španija, Segunda
27/03Burgos vs Tenerife1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/03/2022 20:52
Poraz od Alemrije udaljio je Tenerife od elite. Možda kiks mogu da nadoknade u Burgosu. Meč se igra u nedelju u 16 časova.
Burgos

Kada je Burgos prošlog proleća ušao u Segundu, njihove ambicije su se uglavnom odnosile na opstanak i pravljenja stabilnog drugoligaša. Davno su prošla vremena kada je Burgos predstavljao nešto u španskom fudbalu, prethodnih osam sezona proveli su u trećoj ligi, a pre toga čak i u regionalnim ligama. Uzimajući sve u obzir, njihova izdanja u Segundi uopšte nisu loša. Posle 32 kola nalaze se na 12. mestu sa 42 boda. Mesto u baražu udaljeno je nekih desetak bodova, ali nije realno da Burgos, već ove sezone, uđe u trku za to treće mesto koje vodi u elitu. Opstanak takođe ne bi trebalo da bude ugrožen, na deset kola pre kraja imaju 12 bodova više od prvog tima ispod crte, i ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, uskoro bi mogao da im padne kamen sa srca, kada je status drugoligaša u pitanju. U prethodnih pet kola pobedili su samo jednom, pa se može reći da su u blagom padu forme.

Tenerife

Ostrvljani su imali priliku da se pobedom nad Almerijom uključe u bitku za drugo mesto. Da su osvojili tri boda imali bi sada samo jedan manje od Andalužana, a ovako je Alemrija na sedam bodova razlike. Čini se da Tenerife teško mogu ponovo da se približe tom cilju, pa će preostali deo sezone posvetiti obezbeđivanju što bolje pozicije za plej-of. Konkurencija će biti jaka, ali je takva svake godine u Segundi. Gotovo izvesno je da će tu biti ili Valjadolid ili Almerija, a tu je i odlična Đirona. Posle niza od šest utakmica bez poraza, Tenerife su na poslednje četiri utakmice doživele čak tri poraza i to bi na kraju moglo da bude kobno po njih.

Predlog

Burgos nije dao gol na prethodne dve utakmice na svom terenu, dok su Tenerife pobedile na tri od četiri poslednja gostovanja. U prvom delu sezone u Santa Kruzu je bilo ubedljivih 4:0 za Tenerife, a i sada smatramo da je ovaj tim favorit. Predlažemo vam dvojku, za koju se u kladionici CircusCasino dobija keoficijent 2.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.