Nedelja, 27/03 - Fudbal, Španija, Segunda
27/03Real Oviedo vs Fuenlabrada1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/03/2022 00:13
Poslednji meč subotnjeg programa kada je u pitanju španska Segunda, nam donosi duel između Ovijeda i Fuenlabrade. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Ovijedo

Primarni cilj Ovijeda je plasman u doigravanje, a kako sada stvari stoje deluje da će ova ekipa morati dobrano da se pomuči za to.
Naime, nekadašnji prvoligaš se u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Ponferadinu, a poznato je da je šesta pozicija i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Inače, u prošlom kolu je Ovijedo remizirao na teškom gostovanju kod Luga, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Fuenlabrada

Što se tiče Fuenlabrade, nažalost, vrlo lako se može desiti da ova ekipa na kraju šampionata napusti drugi po kvalitetu rang španskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvadesetom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni.
Inače, mora se priznati da je ovaj tim u prošlom kolu odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv favorizovane Malage koji je na kraju završen pobedom domaćina od 1:0.

Naš predlog

Fuenlabrada igra očajno na strani što bi svakako mogao i morao da iskoristi Ovijedo kome su bodovi preko potrebni u borbi za plej-of.
Toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.