Nedelja, 27/03 - Fudbal, Španija, Segunda
27/03Malaga vs HuescaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/03/2022 01:22
Na prvi pogled vidimo da je reč u duelu dva tima kojima je mesto u prvoj ligi, ali od toga ni ove sezone nažalost neće biti ništa, čak će i jedni i drugi biti zadovolnji i ako opstanu u Segundi. Meč između Malage i Ueske je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Malaga

Iz godine u godinu očekujemo napad Malage na najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali od toga kako sada stvari stoje ni ove sezone neće biti ništa.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi tek na sedamnaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli što bi morala da bude dovoljna zaliha za opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je nekadašnji četvrtfinalista Lige šampiona poražen na gostovanju kod Fuenlabrade, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Ueska

Više smo svakako očekivali od Ueske, koja je zanimljivo dva puta zaredom ulazila u La Ligu, a onda iste sezone ekspresno ispadala u Segundu.
To po svemu sudeći neće biti slučaj ovog puta s obzirom da se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Ponferadinu, a tu šestu poziciju pominjemo iz razloga što je to poslednje mesto koje donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je prošlogodišnji prvoligaš posle dosta vremena odigrao jedan dobar meč i slavio protiv Burgosa na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Oba tima igraju ispod svih očekivanja ove sezone i svakako da će i jedan i drugi tim želeti da se na ovom meču iskupi svojim navijačima za loše partije u dosadašnjem toku Segunde, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.