Nedelja, 27/03 - Fudbal, Italija, Lega Pro
27/03Siena vs Lucchese1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/03/2022 01:32
U nedelju je jako loša ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali duel italijanske treće lige između Sijene i Lukezea. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Sijena

Fudbaleri Sijene pred početak šampionata su plasman u plej-of označili za primarni cilj, ali sva je prilika da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji redovni član najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na desetoplasiranu Pontederu i devetoplasirani Lukeze koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu, pa bi evenetualnim trijumfom na ovom meču Sijena pretekla jednog od glavnih kandidata za plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala meč bez golova na gostovanju kod Olbije.

Lukeze

Lukeze još uvek drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u doigravanje, međutim mora se priznati da ova simpatična ekipa do kraja šampionata ima veoma težak raspored.
Prvi u nizu teških mečeva se igra u nedelju, kada predstoji gostovanje kod Sijene koja bi pobedom došla do istog broja bodova kao i Lukeze.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan solidan meč protiv Gubija koji igra sjajno u poslednje vreme, a na tom duelu smo videli čak četiri golova, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u plej-of Sijena prosto mora da slavi na ovom susretu, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.