Nedelja, 27/03 - Fudbal, Italija, Lega Pro
27/03Modena vs Matelica Calcio1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/03/2022 00:27
U nedostatku bolje ponude, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč italijanske treće lige, i to susret između Modene i Ankone. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Modena

Fudbaleri Modene igraju sjajno ove sezone i ova ekipa je na pravom putu da dođe do plasmana u Seriju B, pošto se nekadašnji prvoligaš trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli, a poznato je da samo prvoplasirani na kraju šampionata ide direktno u drugi po kvalitetu rang italijanskog fudbala.
U prošlom kolu je Modena odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Pesara, i bez većih problema slavila sa 0:3, pa u ovom trenutku lider na tabeli ima čak pet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Ređianu.

Ankona

Što se Ankone tiče, primarni cilj pre početka ovog šampionata je svakako i bio plasman u doigravanje, a već sada možemo konstatovati da je nekadašnji prvoligaš skoro to i ostvario, s obzirom da u ovom trenutku zauzima šesto mesto uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na tim koji se ne nalazi na mestu koje vodi u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Ankona prekinula jednu poprilično lošu seriju rezultata i na svom terenu bez većih problema slavila protiv Kararezea sa 2:0.

Naš predlog

Modena je tim koji je do sada najviše pokazao, dok Ankona u poslednje vreme ima dosta problema na strani, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.45 uz podatak da bi ovaj duel vrlo verovatno mogao da nam donese i dosta golova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.