Četvrtak, 31/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Severna i Centralna Amerika
31/03Panama vs KamerunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
28/03/2022 18:17
Poslednji meč u kvalifikacijama za Mundijal ove dve selekcije odigraće bez takmičarskog naboja. Utakmica u Panama Sitiju igra se u noći između srede i četvrtka.
Panama

Panamci neće igrati na drugom uzastopnom Mundijalu, pa će im učešće u Rusiji ostati kao jedini plasman, bar do neke sledeće prilike. Imali su i sada svoju šansu, makar da dođu do baraža, ali su u veoma važnom meču, prošlog petka, na svom terenu igrali samo 1:1 sa poslednjeplasiranim Hondurasom. Ostalo im je da se \'\'vade\'\' u duelu sa Amerikancima na gostujućem terenu, ali to nije bilo izvodljivo. Izgubili su u Sjedinjenim Američkim Državama sa ubedljivih 5:1 i definitivno ostali bez šanse da budu makar četvrti. U Katar će direktno Kanada SAD i Meksiko, dok će Kostarika to pokušati da ostvari u doigravanju.

Kanada

Sigurno da su Kanađani najprijatnije iznenađenje ovih kvalifikacija u zoni KONKAKAF. Fudbaleri zemlje \'\'javorovog lista\'\' gotovo siguno će osvojiti prvo mesto u ovoj konferenciji, jedino bi ih neki ubedljivi poraz u Panami mogao pomeriti na drugo mesto. Najbitnije je da će ova selekcija otići na Mundijal posle 36 godine, s obzirom da smo ih poslednji put gledali u Meksiku 1986. godine. Ovo je za kanadski fudbal višestruko važno, znajući da će ova zemlja, zajedno sa SAD i Meksikom, biti domaćin narednog Svetskog prvenstva, pa bi učešće i eventualni dobar rezultat u Kataru mogao da poveća interesovanje za fudbal, koji nikad nije bio najvađžniji sport u Kanadi, i uvek je bio u senci hokeja i košarke, a tek od nedavno ima i profesionalnu ligu.

Predlog

Rekli smo da meč nema takmičeraski značaj, Kanada će biti pobednik grupe ako osvoji bod, ili ako ne izgubi nekom većom razlikom, s obzirom da ima tri boda više od SAD-a koji gostuju u Kostariki. Sredinom oktobra Kanada je pobedila Panamu sa 4:1 kao domaćin, a i sada verujemo u dosta golova, pošto rezultat nije u prvom planu. Naš predlog je 3+, a koeficijent u kladionici CircusCasino iznosi 2.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.