Utorak, 29/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
29/03Saudijska Arabija vs AustralijaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
28/03/2022 18:31
U azijskim kvalifikacijama je praktično sve poznato, ostaje samo da se vidi ko će na Mundijal sa prvog, a ko sa drugog mesta, kao i ko će trećeplasiranoj Australiji biti protivnik u baražu za odlazak na najveću smotru fudbala. Ovoga puta smo za vas analizirali duel između Saudijske Arabije i Australije koji je zakazan za 20 časova.
Saudijska Arabija

Saudijci igraju sjajno u ovim kvalifikacijama, a kruna svega toga je svakako i direktan plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano na kraju godine, pošto je ova selekcija obezbedila jednu od prve dve pozicije koje inače vode direktno na najveću smotru fudbala.
U ovim kvalifikacijama je Saudijska Arabija odigrala devet mečeva i ostvarila šest trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli, mimo svih očekivanja remizirao na gostovanju kod Kine, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Australija

Što se tiče Australije, mora se priznati da smo od "engura" dosta više očekivali kada su ove kvalifikacije u pitanju, ali ipak, važno je da je predstavnik Okeanije nekako obezbedio plasman u baraž za Mundijal, pošto je ova selekcija na kraju zauzela treće mesto na tabeli i u ovom trenutku "Kenguri" imaju čak pet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Saudijsku Arabiju i šest bodova manje od lidera na tabeli, selekcije Japana.
U prošlom kolu je Australija upravo i poražena na svom terenu od Japane, pa je propala prilika da se ova reperzentacija umeša u borbu za jedno od prva dva mesta.

Naš predlog

Sigurno je da će "Kenguri" pokušati da poprave utisak iz celokupnih kvalifikacija, i za očekivati je da Miloš Degenek i drugari učine sve da ostanu neporaženi na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.