Sreda, 30/03 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
30/03Loznica vs IMT Novi BeogradDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
29/03/2022 11:13
U zaostalom meču 24. kola Prve lige Srbije Loznica dočekuje beogradski IMT. Meč je važan za oba tima. Utakmica se igra u sredu u 16 časova.
Loznica

Domaćin ima još tri utakmice do kraja regularnog dela prvenstva i nalazi se na poslednjem mestu koje vodi u plej-of. Loznica je na osmoj poziciji, a liga se posle 30 kola deli na dva dela. Prvih osam igraće za plasman u Super ligu Srbije, dok će ostalih osam nastojati da obezbedi opstanak u ovom rangu. Lozničani već u subotu dočekuju Sremsku Mitrovicu, ekipu koja je mesto ispred njih, da bi u poslednjem kolu gostovali na Banjici i igrali protiv Rada, koji nema šanse za plej-of. Između duela sa Sremom i Radom, Loznica će u Kupu Srbije, u okviru četvrtfinala, gostovati u Humskoj i sastati se sa Partizanom. Zanimljivo je da je ovaj tim na šest utakmica ovog proleća primio samo dva gola, a poražen je samo u Dobanovcima.

IMT

Gosti su tim koji igra najbolje u drugom delu sezone. I pored činjenice da su u dva prethodna kola igrali nerešeno, prvo sa Inđijom na svom terenu, kada su prokockali dva gola prednosti u finišu, a onda na gostovanju u Žarkovu, u gradskom derbiju. IMT je trenutno na petom mestu, plej-of je gotovo obezbeđen, ali su dva prva mesta daleko. Inđija i Mladost GAT su dosta umakli, ali šanse za osvajanje trećeg mesta su sasvim realne. Igraće se u plej ofu još 14 utakmica i dovoljno je bodova u opticaju da se napravi nova preraspodela na vrhu. Možda su za Loznicu bodovi u ovom meču važniji, oni ih mogu odvesti u plej-of, ali nam se čini da je IMT kvalitetniji tim.

Predlog

Naporne dve sedmice su pred LOzničanima. Odigraće tri utakmice u prvesntvu i jednu u KUpu Srbije za samo 15 dana. Pitanje je koliko imaju snage da budu na nivou u svim tim utakmicama. IMT je pobedio Loznicu u prvom delu sezone, ali je slavio i prošlog proleća u Loznici. Nekako nam se čini da bi bod zadovoljio obe ekipe, ali je po nama gost bliži uspehu, pa vam predlažemo duplu šansu na IMT. Za x2 u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.