Četvrtak, 31/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Severna i Centralna Amerika
31/03Jamajka vs HondrasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/03/2022 22:47
U sredu je izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč poslednjeg kola američkih kvalifikacija u kom će Jamajka na svom terenu ugostiti Honduras. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:05h.
Jamajka

Sigurno je da smo više očekivali od Jamajke kada su ove kvalifikacije u pitanju, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na pretposlednjem sedmom mestu na tabeli što znači da ovu selekciju nažalost nećemo gledati na Svetskom prvenstvu.
U ovim kvalifikacijama je Jamajka odigrala trinaest mečeva i ostvarila samo jedan trijumf, uz pet remija i čak sedam poraza, a u prošlom kolu je ova selekcija doživela težak poraz na gostovanju kod Kanade, pošto je taj meč završen rezultatom 4:0.

Honduras

Poput Jamajke, ni Honduras nećemo videti u Kataru, uz podatak da je ova selekcija odigrala jedne očajne kvalifikacije i osvojila samo četiri boda.
Poražavajuće zvuči podatak da je nekadašni redovni učesnik Mundijala bez trijumfa u ovim kvalifikacijama, i to pošto je Honduras na trinaest odigranih susreta upisao četiri remija i čak devet poraza.
U prošlom kolu je ova reprezentacija doživela očekivani poraz na svom terenu od Meksika, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će u poslednjem kolu želeti malo da poprave inače jako loš utisak o ovim kvalifikacijama, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.