Četvrtak, 31/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Severna i Centralna Amerika
31/03Meksiko vs SalvadorPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
30/03/2022 00:12
U sredu je baš siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od poslednjih mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kom će Meksiko na svom terenu ugostiti Salvador. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:05.
Meksiko

Možda smo više očekivali od Meksika u ovim kvalifikacijama, ali kolo pre kraja jedna od najboljih američkih selekcija se nalazi na trećem mestu na tabeli koje na kraju kvalifikacija vodi na Mundijal.
Ovoj reprezentaciji je dovoljan samo bod iz susreta sa El Salvadorom, s obzirom da trenutno Meksiko ima tri boda viška od četvrtoplasirane Kostarika, mada i četvrta pozicija donosi borbu kroz baraž za najveću smotru fudbala.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli uz dosta muke slavio na gostovanju kod Hondurasa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Salvador

Salvador je fenomenalno krenuo u ovim kvalifikacijama, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ova selekcija pružala sve slabije partije, pa se trenutno, kolo pre kraja kvalifikacija nalazi na šestom mestu na tabeli i više nema nikakve šanse da se domogne Mundijala.
U prošlom kolu je Salvador poražen na svom terenu od Kostarike, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, do sada je ova selekcija odigrala trinaest mečeva u kvalifikacijama i ostvarila samo dva trijumfa, četiri remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Meksiko će sasvim sigurno od samog starta krenuti ofanzivno ka golu Salvadora kako bi što pre prebrinuo sve muke oko plasmana na Mundijal, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.