Subota, 02/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
02/04Ingolštat vs Ercebirge AueUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/03/2022 11:35
Sva je prilika da će se ove dve ekipe naredne sezone sastati u trećoj ligi. Male su šanse da opstanu, a njihov međusobni okršaj igra se u petak u 18.30.
Ingolštat

Bivši bundeligaš igra očajnu sezonu i čini nam se da je izgubio sve šanse da i naredne sezone igra u Cvajti. Od samog starta prvenstva Ingolštat je pao na poslendje mesto i nikako nije uspevao da se izvuče iz ponora. Bila je u jednom trenutku serija solidnih rezultata kada su najavili svoj beg iu zone ispadanja, ali ih je poslednjih nekoliko mečeva ponovo zakucalo za dno. Nije im na ruku išao ni raspored, na svom terenu su u poslednja četiri meča igrali sa tri tima koji se bore za ulazak u Bundesligu, pa su izgubili od Darmštata, Šalkea i Sankt Paulija. Ingolštata je u seriji od četiri uzastopna poraza i taj niz je, izgleda, ugasio i poslednju nadu u povoljan rasplet.

Aue

Gosti su tek malo bolji i, ruku na srce, imaju neku šansu da se izvuku na samom kraju. Ercebirge Aue je na 17. mestu, iza njih je samo Ingolštat, a od prvog tima ispred njih, to je Dinamo iz Drezdena u ovom momentu, deli ih devet bodova. Dobra vest, u moru loših, za ovaj tim je to što imaju jedan zaostali meč, mada će u njemu megdan podelili sa Hamburgerom, što nije dobra vest. Ukoliko bi pobedili Ingolštat, a zatim i tim iz Hamburga, stigli bi do 25 bodova, a Drezden bi, ako izgubi od Šalkea, ostao na 28. U tom slučaju su šanse da se stigne makar do baraža, sasvim izgledne. Ipak, Aue ne igra dobro u poslednje vreme. Pre prvenstvene pauze ovaj tim je izgubio na svom terenu od Karlsruea sa čak 3:0, čime su prekinuli kratak niz od dva meča bez poraza u kojima su uzeli četiri boda, jedan protiv Paderborna i tri protiv Regenzburga.

Predlog

Kada se sastaju dve poslednjeplasirane ekipe u bilo kojoj ligi, ne treba očekivati neki spektakularni fudbal. Uvek je važnost bodova u prvom planu, ali je to slučaj kada timovi imaju relanu mogućnost da izbegnu najgore. Za Ingolštat se to sada ne može reći, oni imaju čak 13 bodova manje od Drezdena, tima koji je na mestu koje donosi plasman u baraž. U prvom delu sezone Aue je pobedio sa 1:0, a sada očekujemo da oba tima igraju na pobedu, pa će samim tim i golova biti dosta. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.73 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.