Subota, 02/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
02/04Union Berlin vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
30/03/2022 12:12
Prvi meč u Bundesligi, nakon reprezentativne pauze, igra se u Berlinu gde domaći Union dočekuje Keln. Utakmica je na programu u petak u 20.30.
Union Berlin

Sve nam se čini da će Union imati miran završetak sezone, bar što se Bundeslige tiče. Ovaj tim je u seriji od tri utakmice bez pobede, sa samo jednim osvojenim bodom, čime je dosta umanjio svoje šanse da dođe do mesta koje vodi u Evropu naredne jeseni. Do nedavno Union je imao relanu šansu da se bori i za Ligu šampiona, a trenutno su na 9. mestu, sa šest bodova manje od prvog tima u zoni evropskih kupova. Međutim, nešto drugo je veoma važno za tim iz nemačke prestonice. Union se plasirao u polufinale DFB kupa, a njegov rival u tom polufinalu biće ekipa Lajpciga, najvećeg favorita da se okiti ovim trofejom. Meč sa Lajpcigom igra se 20. aprila u Berlinu, što je povoljna okolnost po Union, pošto bi, u slučaju da se plasiraju u finale, i taj poslednji meč igrali u svom gradu, doduše na terenu gradskog rivala Herte, odnosno Olimpijskom stadionu.

Keln

\'\'Jarčevi\'\' su i dalje u igri da se plasiraju u neki evropski kup. Trenutno su na odličnom sedmom mestu, jednom ispod crte, ali bi osvajanje Kupa od starne Lajpciga ili Frajburga, moglo da ih pogiura ka Evropi. U svakom slučaju ovo je neuporedivo bolja sezona nego prethodna, kada su se spasli tek posle dva baraž meča protiv Hajdenhajma. Opstanak je obezbeđen odavno, a to je bio prioritetni cilj za Keln na startu prvenstva. Pre odlaska na pauzu Keln je igrao dvve veoma važne utakmice, protiv dve ekipe iz komšiluka. Prvo su u Leverkuzenu savladali domaći Bajer sa 1:0, to je izazvalo oduševljenje kod navijača Kelna, a onda su na svom Rajn Nekar Energiju remizirali protiv Borusije iz Dortmunda, još jednom komšijskom rivala. Sigurno da im je poraslo samopouzdanje, ali im na ruku nije išal pauza od dve sedmice. Recimo još da je Keln izgubio samo jednom u gostima na prethodnih osam mečeva i to u Lajpcigu, dok su tri dobili i četiri puta igrali nerešeno.

Predlog

Možda su bodovi u ovom trenutku nešto značajniji gostima. Pobeda bi Keln ostavila u trci za plasman u Evropu a, ko zna, možda bi se uključili i u bitku za Ligu šampiona, mada nam se ne čini da imaju potreban kvalitet zatako nešto Što se tiče međusobnih duela ove dve ekipe, u dosadašnjih pet u Bundesligi samo jednom je biolo manje od tri gola ukupno, u prvom, kada je Union slavio sa 2:0. Tri puta je bilo 2:1, a jesenas je u Kelnu bilo 2:2. Dakle, sve nam govori da su golovi pravi izbor, te vam preporučujumeo igru na dosta pogodaka. za 3+ se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.