Nedelja, 03/04 - Fudbal, Španija, Segunda
03/04Đirona vs Malaga1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/03/2022 08:17
Od petka su na programu mečevi 34. kola španske Segunde, a premijerni duel se igra u Kataloniji gde će Đirona dočekati Malagu. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Đirona

Sigurno da veliki broj ljudi pamti da je Đirona prošle sezone stigla do finala plej-ofa za ulazak u La Ligu, ali je tada ovaj tim eliminisan od Elčea, a sve to nakon gola koji su Katalonci primili u šestom minutu sudijske nadoknade, pa ne treba uopšte ni pominjati koliki motiv fudbaleri ovog tima imaju da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala ove sezone.
Deluje da svi navijači Đirone mogu i te kako da budu zadovoljni sa partijama njihovih fudbalera, s obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a na poslednja četiri susreta nekadašnji prvoligaš je ostvario isto toliko trijumfa.

Malaga

Sigurno se svi ljubitelji fudbala sećaju da je Malaga u jednom trenutku igrala četvrtfinale Lige šampiona. Međutim, kako su bogati šeici odlučili da napuste ovaj klub, tako je usledio i sunovrat Malage, koja već nekoliko godina igra u Segundi.
Trenutno se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u ligi, a ono što je dobra stvar je što Malaga ima čak sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe pa deluje da ćemo ovu ekipu ipak i naredne sezone gledati u Segundi.
Inače, u prošlom kolu je osamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu protiv Ueske, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Đirona koja igra sjajno u poslednje vreme bez većih problema slaviti na ovom duelu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.