Petak, 01/04 - Fudbal, Francuska, National
01/04Orléans vs Le MansDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
31/03/2022 08:29
U petak je na programu gotovo kompletno kolo francuske treće lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Orleana i Le Mana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Orlean

Orlean igra promenljivo većim delom ovog šampionata, a trenutno se nekadašnji drugoligaš nalazi na jedanaestom mestu na tabeli.
Posle duže vremena, Orlean je u prošlom kolu konačno odigrao jedan dobar meč i ostvario trijumf na gostovanju kod trinaestoplasiranog Avranša, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala trinaest susreta kao domaćin i ostvarila pet trijumfa, pet remija i tri poraza.

Le Man

Što se tiče Le Mana, ova ekipa će učiniti sve da dođe do plasmana u plej-of, a trenutno ovaj tim ima pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Konkarno, što svakako nije nedostižna razlika.
Trenutno se Le Man nalazi na šestom mestu na tabeli i ova ekipa igra sjajno u poslednje vreme s obzirom da na pet poslednjih susreta ovaj tim ne zna za poraz.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Red Stara a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Le Man već dugo ne zna za poraz, i mišljenja smo da će se ta serija produžiti i na ovom gostovanju kod Orleana, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.