Subota, 02/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
02/04Tuluz vs Pariz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/03/2022 10:16
U subotu je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tuluza i Pariza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Tuluz

Fudbaleri Tuluza igraju sjajno ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da je ovaj tim na pravom putu da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, s obzirom da se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz sedam bodoav viška u odnosu na drugoplasirani Pariz koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Tuluz slavio na teškom gostovanju kod Oksera, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, lider na tabeli je ostvario deset trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz.

Pariz

Poput Tuluza i tim iz prestonice Francuske pruža sjajne partije ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to što se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, što bi svakako bio veliki uspeh za ovu ekipu.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Paua, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče partija u gostima, do sada je drugoplasirani tim na tabeli ostvario sedam trijumfa na strani uz tri remija, ali i pet poraza.

Naš predlog

Ovo kolo Lige 2 nam donosi duel između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli, a prednost ovog puta dajemo lideru na tabeli koji igra sjajno na domaćem terenu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.