Subota, 02/04 - Fudbal, Hrvatska, HNL
02/04Lokomotiva vs Slaven KoprivnicaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
31/03/2022 17:41
Poslednji meč 29. kola hrvatske lige igra se u Zagrebu u Kranjčevićevoj ulici. \'\'Lokosi\'\' dočekuju Slaven u utakmici koja nema veliki rezultatski značaj. Utakmica se igra u ponedeljak u 18 časova.
Lokomotiva

Zagrepčani su tokom čitave sezone bili u sredini tabele, zaostajali su za vodećom četvorkom, ali su bili na odstojanju u odnosu na preostalu petorku. Pošto je Hrvatski Dragovoljac odmah na startu preuzeo \'\'fenjer\'\' i nije ga ispuštao, pa će od naredne sezone ponovo igrati u drugoj ligi. Ostatak lige, osim timova koji se bore za titulu, nije imao neki preterani motiv. Lokomotiva, Gorica, Slaven, te Istra i Šibenik, jedino su se nadmetali ko će biti najbolji u toj grupi. Za sada je to Lokomotiva, ali isti broj bodova pred ovo kolo imala je i Gorica, dok je šest koraka iza bio Slaven. U prethodnom kolu \'\'lokosi\'\' su ubedljivo poraženi na Poljudu od Hajduka sa čak 4:0, i tako prekinuli niz od pet mečeva bez poraza, sa tri remija i dva trijumfa.

Slaven Belupo

Ekipa Slavena iz Koprivnice može biti zadovoljna svojim učinkom u aktuelnoj sezoni. Jedino da u samom finišu naprave neku veliku seriju poraza, pa da na kraju godina bude ocenjena kao neuspešna. Na pauzu su otišli kao sedmoplasirana ekipa, osvojili su 30 bodova, a pred dolazak u Kranjčevićevu imali su tri meča bez trijumfa, sa samo jednim osvojenim bodom i, što je još bolnije, bez postignutog gola. Slaven je poražen u Rijeci na Rujevici sa 3:0, odigrao je bez golova sa Istrom, da bi u utakmici pred odmor izgubili od šampiona Dinama u Koprivnici minimalnim rezultatom. Treba reći da su Koprivčani na startu drugog dela sezone iznenadili Osijek na strani, a taj ishod mođe imati velike posledice po ambicije \'\'bjelo-plavih\'\'kada je osvajanje titule u pitanju.

Predlog

S obzirom da u ligi igra samo deset klubova, ovo je već četvrti, ujedno poslednji, duel ove dve ekipe. U prva tri uspešnija je bila Lokomotiva koja je dobila dva meča, dok je Slaven pobedio u poslednjem, odigranom u Koprivnici na kraju prethodne godine. Na sva ta tri meča pala su po tri gola, pa i sada očekujemo da vidimo pogotke, pogotovo jer nema nekog velikog imperativa ni kod jedne ekipe. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.