Nedelja, 03/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
03/04Porto vs Santa ClaraPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
31/03/2022 21:24
Vodeći tim portugalske Primeire ne bi smeo da dopusti iznenađenje na svom \'\'Dragau\'\'. Utakmica se igra u ponedeljak u 21.15.
Porto

Portugalcima je pao kamen sa srca i posle baraža uspeli su da se plasiraju na Mundijal u Kataru. Taj događaj bio je u centru pažnje svih ljubitelja fudbala u ovoj zemlji, a sada mogu da se posvete završetku domaćeg prvenstva. Lider na tabeli Primeire je Porto, koji želi da vrati titulu u svoje vitrine. Pre ovog 28. kola imali su šest bodova više od drugoplasiranog Sportinga, inače prošlogodišnjeg šampiona. Porto je završio takmičenje u Evropi, izbacio ga je francuski Lion, pa će moći u potpunosti da se posveti osvajanju šampionskog pehara. Porto je vezao tri uzastopna trijumfa u ligi, ali je na poslednja tri meča na svom terenu pobedio samo jednom, a dva puta je remizirao.

Santa Klara

Proći će dosta vremena dok Ostrvljani ponove rezultat od prošle sezone kada su izborili učešće u Ligi konferencija. Međutim, nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu tog takmičenja, pošto ih je na poslednjem stepeniku zaustavio Partizan. Sezona je na domaćem planu počela užasno, Santa Klara je dugo bila na dnu tabele, ali se vremeno popravila i sada je na sigurnom. Pre ovog kola tim iz Ponta Delgada na Azorskim ostrvima nalazio se na 10. mestu, ali bez izgleda da do kraja sezone dođe do, recimo, pete pozicije, poslednje koja donosi plasman u Evropu. Bliži su prvom timu ispod crte, s obzirom da su od Tondele imali osam poena više na kontu. Santa Klara je bez poraza na poslednjih pet mečeva, ali u tom intervalu ima samo jednu pobedu i čak četiri nerešena rezultata.

Predlog

Porto ne sme sebi da dozvoli nikakkav kiks u ovakvim mečevima kada igraju sa klubovima bez nekog imperativa osvajanja bodova. Jeste Santa Klara rasterećena pred dolazak na Dragao, ali se razlika u kvalitetu videla i na prvom duelu u kome je Porto slavio kao gost sa 3:0. Naš predlog za poslednju utakmicu 28. kola portugalske Primeire je prelaz 1/1 sa koeficijentom koji u kladionici CircusCasino iznosi 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.