Subota, 02/04 - Fudbal, Italija, Serija B
02/04Breša vs Vicenza1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
31/03/2022 22:07
Posle četiri utakmice bez pobede domaćin nema izbora. Meč sa Vićencom igra se u nedelju u 15.30 u Breši.
Breša

Da Breša nije izgubila ogroman broj poena u prethodna četiri kola, sad bi se šepurila sa vrha tabele italijanske Serije B. Raspored nije bio najlakši mogući, ali nije bio ni toliko težak da uzmu samo tri boda u četiri utakmice. Posle poraza na gostovanju Kremonezeu, Breša je vezala tri remija, sa Lećeom i Pordenoneom na strani, te na svom terenu protiv Beneventa. Jesu igrali tri puta na strani, a samo jednom kao domaćini, ali se ipak očekivao neki bod više. Pred ovo kolo Breša je na petom mestu, sakupili su 54 boda a vodeći Kremoneze ima pet više. Sve je i dalje otvoreno, bodovne razlike su jako male, prvih osam ekipa bilo je u deset bodova, i bitka za dva prva mesta, koja donose direktan plasman u Seriju A, vodiće se do poslednjeg kola.

Vićenca

Gostujući tim ima sasvim druge probleme, oni ne razmipljaju o italijanskoj eliti i jedino im je stalo da nekako izbegnu selidbu u Seriju C. U Vićenci će biti zadovoljni čak i da to urade nakon doigravanja za opstanak, s obzirom da su trenutno u zoni koja donosi baraž. Vienca je pre ovog kola bila na 17. mestu, odmah iznad crte koja deli timove koji direktno ispadaju, a loša vest za njih je to što su sakupili isti broj bodova kao i Kozenca, koja ima i jednu utakmicu manje. Za razliku od starta sezone, kada je Vićenca igrala dosta slabo primetan je određeni napredak, pre svega u rezultatima. U prethodnih šest kola Vićenca je pobedila tri puta, što je polovina ukupnog broja pobeda koje je ovaj tim ostavrio u aktuelnom prvenstvu. Pred odlazak na pauzu Vićenca je osvojila važne bodove protiv Askolija, koga je savladala sa 2:0.

Predlog

Nema unapred upisanih bodova ni u jednom meču. Zna to dobro ekipa Breše koja je u prethodnom kolu očekivala lak trijumf protiv poslednjeplasiranog Pordenonea, ali je na kraju osvojila samo bod. Neće ni Vićenca istaći belu zastavu bez borbe, mada je domaćin, ruku na srce, veliki favorit. U prvom delu prvesntva Serije B videli smo odličan meč u Vićenci koji je pripao Breši sa 3:2. Naš predlog za ovaj meč je jedinica, a kvota za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.