Nedelja, 03/04 - Fudbal, Italija, Serija A
03/04Lacio vs SasuoloDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/04/2022 04:19
U subotu je na programu dosta veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od derbija 31. kola italijanske Serije A se igra na Olimpiku gde će fudbaleri Lacija ugostiti Sasuolo. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Lacio

Fudbaleri Lacija u veoma lošem raspoloženju dočekuju ovaj meč s obzirom da je tim sa Olimpika u prošlom kolu doživeo težak poraz od gradskog rivala Rome, a taj duel je završen rezultatom 3:0, što je sasvim sigurno dosta teško palo najvatrenijim pristalicama rimske ekipe.
Inače, trenutno se izabranici Maurisija Sarija nalaze na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu, koja ima i meč manje ruku na srce.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu Lacio je na Olimpiku za sada odigrao četrnaest mečeva i ostvario osam triijumfa, četiri remija i samo dva poraza.

Sasuolo

Fudbaleri Sasuola pruažju fantastične partije u poslednje vreme, pa se trenutno tim iz Ređo Emilije nalazi na devetom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Lacio kod koga između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U poslednje vreme su Domenko Berardi i drugari vezali nekoliko fenomenalnih susreta i trijumfa, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu demolirala Speciju, a taj duel u Ređo Emiliji je završen rezultatom 4:1.
Inače, na gosotvanjima je Sasuolo do sada odigrao petnaest susreta i ostvario šest trijumfa, pet remija i četiri poraza.

Naš predlog

Ovaj duel na Olimpiku nam obećeva mnogo golova i to na obe strane, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.