Nedelja, 03/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
03/04Lion vs AnžeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/04/2022 14:48
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih susreta a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liona i Anžea. Susret između ove dve ekipe je na programu od 17:05h.
Lion

Iako se Lion u ovom trenutku nalazi na desetom mestu na tabeli, trenutno tim sa Žerlana ima samo šest bodova manjka u odnosu na petoplasiranu ekipu na tabeli, pa možemo konstatovati da se Lion i dalje nalazi u borbi za plasman na poziciju koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Konferencije.
Inače, ove godine ovaj francuski tim igra sjajno u Ligi Evrope i došao je do četvrtfinala, a svakako da će desetoplasirani tim na tabeli Lige 1 pokušati da ode i do samog kraja.
U prošlom kolu francuskog šampionata, tim sa Žerlana je remizirao na gostovanju kod Remsa, kada je bilo 0:0.

Anže

Anže ima dosta problema u poslednje vreme, iako je ova simpatična ekipa u prošlom kolu prekinula jednu predugu seriju bez trijumfa, pošto je slavila na svom terenu protiv Bresta, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, trenutno se Anže nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa deluje da bi ova ekipa mogla da dovede sebe u jednu izuzetno nezgodnu situaciju.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Anže ostvario samo dva trijumfa, sedam remija i pet poraza.

Naš predlog

Iako je Lion veliki favorit na ovom duelu, smatramo da će nam meč na Žerlanu ipak doneti i veliki broj golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.