Nedelja, 03/04 - Fudbal, Španija, La Liga
03/04Real Sosijedad vs Espanjol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/04/2022 16:32
U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend, ali i pored toga ima dosta interesantnih mečeva na programu. Ovoga puta smo za vas analizirali duel između Sosijedada i Espanjola koji je zakazan za 21 čas.
Real Sosijedad

Domaćin igra solidno ove sezone, a svakako da bi kruna dobrih partija bila plasman u Ligu Evrope, pošto se Sosijedad trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Betis.
U prošlom kolu je tim sa “Anoete” odigrao meč bez golova u Andaluziji na gostovanju kod Sevilje, što se svakako može tretirati uspehom s obzirom da Sevilja igra sjajno na domaćem terenu.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Sosijedad odigrao četrnaest mečeva kao domaćin i ostvario osam trijumfa, četiri remija i samo dva poraza.

Espanjol

Što se tiče Espanjola, poznato je da ova ekipa igra fantastično na domaćem terenu, ali katastrofalno na strani gde je za sada tim iz Katalonije na četrnaest odigranih mečeva ostvario samo jedan trijumf, uz pet remija i čak osam poraza.
Ipak, ono što je svakako najbitnije je da ćemo ovu simpatičnu ekipu gotovo izvesno i naredne sezone gledaati u društvu najboljih, s obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestoj poziciji, uz čak deset bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U prošlom kolu je inače Espanjol bez većih problema slavio na svom terenu protiv Majorke, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Espanjol igra kataastrofalno na strani što bi po našem mišljenju morao da iskoristi Sosijedad, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.