Utorak, 05/04 - Fudbal, Engleska, Liga 1
05/04Milton Keynes Dons vs Crewe AlexandraPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
04/04/2022 18:56
Ukoliko želi u Čempionšip, ekipa MK Donsa mora da pobedi većinu utakmica do kraja sezone. Prvi rival na redu je Kru Aleksandra u utorak u 20.45.
MK Dons

Ukoliko se za neki tim iz Lige 1 može reći da je u dobroj formi, to je svakako ekipa MK Donsa. Već 13 utakmica ovaj tim ne zna za neuspeh, u tom intervalu su pobedili deset puta, dok su tri meča završena nerešenim ishodom. Za sada je MK Dons na trećem mestu, imaju bod manje od videćeg dvojca koji čine Roteram i Vigan, ali je loša vest da su odigrali dva utakmice više od Vigana, a jednu od Roteram Junajteda. Ostalo im je da do kraja regulanog dela sezone odigraju još šest mečeva, što nije mnogo, pa ako žele da na kraju budu među prva dva tima, koja će direktno u Čempionšip, moraće da osvoje veliku većinu bodova koji su u opticaju, a možda i sve. U tih šest utakmica imaće tri teška rivala, Šefild Venzdej, Oksford i Plimut, i tri nešto lakša, Vimbldon, Morkamb i Kru Aleksandru.

Kru Aleksandra

Ništa dobro nije se desilo za ovaj kladiocima simpatični tim u aktuelnoj sezoni. Od početka počelo je loše, utakmice su gubili u seriji, i sada, na samo šest kola pre kraja prvenstva, gotovo da su bez izgleda da i naredne sezone igraju u ovom rangu. Matematički još nisu ispali, ali bi to moglo da se dogodi koliko posle ovog meča. Prvi tim iznad crte, a to je Džinindžem, imaju 12 bodova manje, a pošto ukupno mogu da osvoje 18, njihov poraz i pobeda rivala, ugasili bi i poslednju nadu. Čak i da bude obrnuto, šanse Kru Aleksandre mere se promilima, a smatramo da ni najveći optimisti među njiovom navijačima ne misle da će svoje ljubimce i naredne sezone gledati u Ligi 1. Ispadanje, samo po sebi, nije nikakva katastrofa, između Lige 1 i Lige 2 nije tolika razlika, obe lige su profesionalne, ali povratak neće biti lak. Kru Aleksandra je na prethodnih 14 utamica izgubili na 13, a samo je jednom pobedila i to na gostovanju kod Čeltenama. Možda još jedini motiv koji drži fudbalere ovog tima je to da izbegnu \'\'fenjer\'\' na kraju prvesntva, a prva meta im je Donkaster, tim koji ima pet bodova više, ali i meč više odigran.

Predlog

Jasno je svima da je jedinica u ovom duelu zakucana. I u prvom delu sezone MK Donsi su slavili protiv Kru Aleksandre i to kao gosti sa 4:1. Pre samo godinu dana, prošlog proleća. Kru Aleksandra je slavila na ovom stadionu sa 2:0, ali sada od toga nema ništa. Da bismo poboljšali kvotu predlažemo vam prelaz 1/1 na MK Donse, a za ovaj tip u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.