Utorak, 05/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
05/04Reding vs StoukUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
04/04/2022 19:07
U utorak je na programu nekoliko mečeva u okviru engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Redinga i Stouka. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Reding

Fudbaleri Redinga se nalaze u izuzetno neugodnoj situaciji, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na 21. mestu na tabeli Čempionšipa, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u ligi.
Ono što je donekle dobra stvar je da ovaj tim ima pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, ali i dalje je situacija veoma ozbiljna.
Ruku na srce, Reding je u poslednja tri kola bez poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Barnslija, kada je bilo 1:1.

Stouk

Što se tiče Stouka, ovaj tim se trenutno nalazi na trinaestoj poziciji na tabeli i po svemu sudeći popularne "stoke" neće uspeti da se ozbiljnije umešaju u borbu za plasman u doigravanje, što je uostalom i bio primarni cilj pre početka ovogodišnjeg izdanja Čempionšipa.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa na svom terenu savladala Šefild, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Stouk odigrao devetnaest susreta i ostvario pet trijumfa, šest remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno želeti da zabeleže trijumf na ovom duelu kako bi malo popravili utisak iz dosadašnjeg toka sezone, što nam obećava golove, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.