Utorak, 05/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
05/04Preston Nort End vs Blekpul1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/04/2022 19:18
U utorak je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru vanrednog kola Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Prestona i Blekpula. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Preston

Fudbaleri Prestona većim delom šampionata igraju po sistemu toplo-hladno pa onda svakako da ne treba da iznenadi podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli.
Kako sada stvari stoje, ovaj tim nećemo videti u doigravanju, s obzirom da u ovom trenutku Preston ima čak jedanaest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Blekburn, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Inače, u prošlom kolu je Preston poražen na gostovanju kod Derbija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Blekpul

Što se tiče Blekpula, ovaj im poput njihogov protivnika na ovom susretu igra promenljivo čitavim tokom šampionata, ali kako sada stvari stoje, bitno je da će primarni cilj biti ostvaren, pošto Blekpul u ovom trenutku ima čak 23 boda viška u odnosu na tim koji će na kraju Čempionšipa ispasti u niži rang.
Na poslednjih pet susreta ova simpatična ekipa je odigrala nekoliko zaista sjajnih susreta, a u tom periodu je četrnaestoplasirani tim na tabeli ostvario čak tri trijumfa, uz jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je Blekpul doživeo težak poraz na svom terenu od Notingema, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Naš predlog

Biće ovo po svemu sudeći miran kraj sezone i za jedne i za druge. Ipak, mišljenja smo da će Preston konačno odigrati jedan dobar meč pred svojim navijačima i zabeležiti trijumf pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CirucCasino pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.