Sreda, 06/04 - Fudbal, Srbija, Serbia Cup
06/04Crvena zvezda vs TSCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
05/04/2022 20:34
Sreda je rezervisana za četvrfinalne mečeve u srpskom Kupu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Crvene zvezde i TSC-a. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde i ove sezone igraju sjajno, što nam potvrđuje i trenutni plasman na tabeli, pošto se crveno-beli nalaze na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Partizan, pa je utisak da nas očekuje veoma uzbudljiva šampionska trka do kraja šampionata.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Dejana Stankovića slavili na gostovanju kod Radničkog iz Niša, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 1:5.
Kada je Kup u pitanju, sigurno da aktuelni šampion Srbije ima velike ambicije i u ovom takmičenju, iako je sigurno da neće biti lako protiv sjajnog TSC-a.

TSC

TSC je u prošlom kolu LingLong Superlige i zvanično obezbedio plasman u plej-of, što svakako i jeste bio primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Naime, trenutno se izabranici Žarka Lazetića nalaze na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa očekivano poražena na gostovanju kod Partizana, pošto je taj duel u Beogradu završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na strani do sada je tim iz Bačke Topole odigrao petnaest mečeva van svog terena i ostvario četiri trijumfa, pet remija i šest poraza.

Naš predlog

Smatramo da se pobeda i prolaz crveno-belih ne dovodi u pitanje, ali vam ipak predlažemo da se fokusirate na golove i odigrate igru 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.