Sreda, 06/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
06/04Midlzbro vs Fulam1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
05/04/2022 20:47
U sredu je na programu nekoliko mečeva u okviru engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Midlzbroa i Fulama. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Midlzbro

Fudbaleri Midlzbroa pružaju poprilično dobre partije ove sezone, o čemu nam bez ikakve sumnje najbolje svedoči i trenutno peto mesto na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of, što i jeste primarni cilj ovog tima.
Međutim, treba napomenuti da Midlzbro ima samo bod viška u odnosu na sedmoplasirani Notingem, što nam govori da ovaj tim nije još uvek siguran putnik u doigravanje.
U prošlom kolu je Midlzbro odigrao jedan poprilično dobar meč i slavio na gostovanju kod Piterbroa, a taj duel je završen rezultatom 0:4.

Fulam

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo fudbalere Fulama naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Naime, Aleksandar Mitrović i drugari se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli Čempionšipa uz osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bornmut.
U prošlom kolu je lider na tabeli bez većih problema slavio na gostovanju kod Kvins Parka, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče mečeva na strani do sada je Fulam odigrao devetnaest mečeva van svog terena i ostvario dvanaest trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje veoma zanimljiv susret, a prednost ovog puta ipak dajemo gostujućoj ekipi koja bi ovim trijumfom možda i definitivno obezbedila direktan plasman u Premijer ligu.
Kladionica Mozzartbet pobedu Aleksandra Mitrovića i drugara plaća sa fenomenalnom kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.