Četvrtak, 07/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
07/04Bodø / Glimt vs RomaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/04/2022 20:31
U četvrtak je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bodea i Rome. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Bode

Fudbaleri Bodea igraju fenomenalno u Ligi Konferencije, a to nam najbolje potvrđuje i plasman ovog tima u Ligi Konferencija.
Naime, nakon što je u šesnaestini finala razbio Seltik, Bode je u osmini finala uz dosta veće muke, nakon produžetaka savladao još jednog favorita, AZ Alkmar - 2:2 (2:1, 2:1), ukupnim rezultatom 4:3.
Kada je norveški šampionat u pitanju, proteklog vikenda je odigrano prvo kolo, a Bode je bio akter jednog fantastičnog susreta sa Rozenborgom, na kom je bilo četiri gola pošto je na kraju rezultat bio 2:2.

Roma

Što se tiče Rome, rimska "Vučica" u poslednje vreme pruža poprilično dobre partije, pošto se izabranici Žozea Murinja trenutno nalaze na petom mestu na tabeli italijanske Serije A uz samo pet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, pa je utisak da bi Roma mogla čak i da napadne poziciju koja donosi plasman u Ligu šampiona.
Ipak, dosta realnije je da ćemo Rimljane naredne sezone gledati u Ligi Evrope, što i jeste bio primarni cilj pre početka ovog šampionata.
U prošlom kolu Serije A, četa Žozea Murinja je slavila na teškom gostovanju kod Sampe, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno ići na trijumf, a sva je prilika da nas očekuje jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.