Četvrtak, 07/04 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
07/04Sporting Braga vs RendžersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/04/2022 20:56
U četvrtak su na programu četvrtfinalni mečevi Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brage i Rendžersa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Braga

Fudbaleri Brage pružaju poprilično dobre partije u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, mada se to sve nije moglo ni naslutiti nakon uvodnog poraza od Crvene zvezde, na stadionu "Rajko Mitić" kada je bilo 2:1.
Ipak, na kraju je tim sa "Kamenoloma" došao do drugog mesta u grupi, a potom eliminisao Šerif i Monako, i obezbedio plasman u četvrtfinale što je svakako veliki uspeh.
Ne treba zaboraviti da je Braga u prošlom kolu Primeire odigrala jedan fantastičan meč i slavila na svom terenu protiv Benfike, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Rendžers

Što se tiče Rendžersa, nažalost, sva je prilika da ovaj tim neće ponovo doći do šampionske titule u Škotskoj, s obzirom da je ova ekipa prošlog vikenda u "Old Firmu" poražena od najljućeg rivala Seltika, i to na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče Liga Evrope, škotski tim igra zaista sjajno, a nakon eliminacije favorizovanog Dortmunda, Rendžers je u dvomeču bio bolji i od Zvezde, iako se mora priznati da crveno-belima nimalo nije bila naklonjena sreća u tom dvomeču.
Bilo kako bilo, "policajci" su na pravom putu da dođu do same završnice Liga Evrope, što je svakako veliki uspeh.

Naš predlog

Još jedan jako težak meč za prognoziranje, i nekako je najrealnije da na "Kamenolomu" vidimo dosta golova iako je ulog ogroman, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.