Nedelja, 10/04 - Fudbal, Španija, La Liga
10/04Sevilja vs Granada1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/04/2022 08:44
Ovog vikenda su na programu mečevu 31. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sevilje i Granade. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Sevilja

Fudbaleri Sevilje su u jednom trenutku bili na samo nekoliko bodova od prvoplasiranog Reala, međutim, onda su izabranici Julijena Lopategija zapali u krizu, pa se trenutno tim iz Andaluzije nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u Ligu šampiona, ali petoplasirani Betis ima četiri boda manjka, i sigurno je da će gradski rival učiniti sve da pomrsi konce Sevilji.
Inače, u prošlom kolu je tim sa "Sančez Pichuana" poražen na gostovanju kod Barselone, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Granada

Sećamo se svi da je Granada prošle sezone došla čak do četvrtfinala Liga Evrope, međutim, ovog puta se ova simpatična ekipa nalazi u daleko težoj situaciji.
Naime, Granada se nakon trideset odigranih kola nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli i deluje da će se ovaj tim do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet susreta tim za koji od skora nastupa i Njegoš Petrović je ostvario jedan trijumf, dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu je Granada na svom terenu remizirala sa Rajo Valjekanom na meču na kom smo videli četiri gola pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Nakon nekoliko poprilično loših partija, sva je prilika da je došlo vreme za jedan trijumf Sevilje pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.