Nedelja, 10/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
10/04Lorijen vs Sent EtjenDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
07/04/2022 08:56
Od petka su na programu mečevi 31. kola francuske Lige 1, a premijerni duel nam donosi meč između Lorijena i Sent Etjena. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Lorijen

Fudbaleri Lorijena igraju promenljivo čitavim tokom šampionata, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na osamnaestoplasirani Sent Etjen, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je Lorijen odigrao jedan jako loš meč na strani kod prvoplasiranog PSŽ-a a taj duel je završen rezultatom 5:1.
Inače, kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju do sada je šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao četrnaest mečeva kao domaćin i ostvario četiri trijumfa, pet remija i pet poraza.

Sent Etjen

Jedan od najtrofejnijih francuskih klubova se nalazi u velikim problemima ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno osamnaesto mesto na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Sent Etjen je u prošlom kolu na svom terenu nažalost poražen od favorizovanog Marseja, a taj meč je završen rezultatom 2:4, što je bio čak petnaesti poraz ovog tima u dosadašnjem toku Lige 1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je Sent Etjen ostvario samo tri trijumfa, isto toliko remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Jako teško je prognozirati konačan ishod na ovom duelu, ali smatramo ipak da će Sent Etjen koji se nalazi u katastrofalnoj situaciji nekako uspeti da izbegne ovde poraz, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.