Nedelja, 10/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
10/04Tondela vs Sporting CP1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/04/2022 09:43
U subotu je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Tondele i Sportinga. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Tondela

Fudbaleri Tondele imaju dosta problema ove sezone i vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone gledamo u Segundi.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz Segunde za opstanak u Primeiri.
Ruku na srce, u prošlom kolu je Tondela konačno odigrala jedan poprilično dobar meč i slavila na nimalo prijatnom gostovanju kod Maritima, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Sporting

Fudbaleri Sportinga nemaju pravo na kiks ukoliko žele da ostanu u trci za šampiona Portugala, a trenutno se tim iz prestonice Portugala nalazi na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Porto.
U prošlom kolu je tim iz Lisabona bez većih problema na svom terenu savladao Fereiru, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je aktuelni šampion Portugala odigrao četrnaest mečeva u gostima i ostvario deset trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, aktuelni šampion Portugala nema prava na kiks, i mišljenja smo da će tim iz Lisabona i slaviti na ovom gostovanju kod Tondele, a kladionica CircusCasino dvojku plaća sa kvotom 1.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.