Subota, 09/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
09/04Ažaksio vs Pau1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/04/2022 09:57
Subota nam donosi i gotovo kompletno kolo francuske Lige 2, a za vas smo analizirali duel između Ažaksioa i Paua. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Ažaksio

Ažaksio igra sjajno ove sezone, što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutno drugo mesto na tabeli Lige 2, koje na kraju šampionata znači i direktan plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, što bi svakako bio ogroman uspeh za ovu ekipu.
U prošlom kolu je Ažaksio odigrao još jedan izuzetno dobar meč na gostovanju kod Nansija i ostvario veoma važan trijumf, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Ažaksio odigrao petnaest mečeva kao domaćin i ostvario devet trijumfa, tri remija i tri poraza.

Pau

Pau se nakon 31-og odigrano kola nalazi na sedmom mestu na tabeli i nažalost sva je prilika da ova ekipa neće uspeti da dođe do plasmana u doigravanje, s obzirom da Pau trenutno ima čak dvanaest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Sošo, a poznato je da je ta peta pozicija ujedno i poslednja koja donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Pau ostvario jedan veoma važan trijumf na svom terenu protiv Avra, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Na gostovanjima je sedmoplasirani tim na tabeli za sada ostvario samo dva trijumfa, pet remija i osam poraza.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Ažaksio ipak veliki favorit na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.