Nedelja, 10/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
10/04Vojvodina vs Proleter Novi SadUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
08/04/2022 18:48
Dva tima iz istog grada su u katastrofalnoj seriji rezultata. Možda bi remi zadovoljio i jedne i druge. Meč na Karađorđu igra se u ponedeljak u 18.30.
Vojvodina

Novosađani su izgubili šest utakmica u nizu. To se nije dogodilo sigurno od trenutka kada se igra srpska Superliga u ovom obliku, a verovatno ni mnogo ranije. Smenjen je trener Slavoljub Đi-orđević, ali se nije proslavio ni novi, Crnogorac Darag Radojičić. Ipak, \'\'Voša\'\' je uspela da pobedi u sredu na Banjici protiv Rada u Kupu Srbije i plasirala se u polufinale. Ovo takmičenje moglo bi da ponovo donese mnogo radosti Vojvodini, kao pre dbe godine kada su ga osvojili pobedom u Nišu nad Partizanom posle penala. Pre toga čeka ih poslednje kolo regularnog dela sezone, a da bi se našli u plej-ofu potrebno je da ne izgube protiv Proletera.

Proleter

Tim sa Slane bare silno je podbacio ovog proleća. Taman su imali odličnu seriju rezultata u finišu jesenjeg dela i najavili su borbu za Evropu, usledilo je grubo prizemljenje. Sada je najvažnije opstati u eliti, ili će se veliki planovi za naredni period razbiti o hridi već sada. U prethodnih sedam kola Proleter je uzeo samo dva boda, u remijima sa Napretkom i Čukaričkim, dok su pet puta izgubili. Jedini trijumf ovog proleća ostvarili su u Kragujevcu u prvom meču u 2022. godini. Kako god se okončao meč sa gradskim rivalom, Proleter će igrati u plej-autu. Sada su tek 14. na tabeli, ali je razlika u bodovima među timovima u donjem domu jako mala i verovatno će se redosled menjati iz kola u kolo, kada krene doigravanje. Bez obzira, svaki od tih sedam mečeva biće malo finale za Proleter.

Predlog

Oba tima igraju kao domaćini na istom stadionu, a ovo je deveti međusobni duel u Superligi, pošto su Slanobarci ušli u elitu u sezoni 2018/19. Na svih tih osam utakmica, plus jednoj u Kupu, nikad nije palo više od dva gola. Ne verujemo da će i sada biti više od dva. Timovi ne žele, pre svega, da izgube, a u takvoj igri više se vodi računa o svojoj mreži. Za 0-2 gola u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.